Kook 1 liter water in een pan met deksel voor de noedels. Kook deze volgens de gebruiksaanwijzing. Schil intussen de gember en snijd deze fijn. Hetzelfde doe je met de knoflook. Je kunt er ook voor kiezen om de gember en knoflook te persen of raspen voor een meer intensere smaak.
Doe de zonnebloemolie in de wok en bak hier de kip in 6 minuten gaar op middelhoog vuur. Halverwege doe je er de gember, knoflook en de groente bij.
Voeg er sojasaus en ketjap aan toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. Verwarm het geheel met deksel op de pan zo'n 5 tot 7 minuten.
Giet intussen de noedels af en spoel deze onder koud water. Vervolgens voeg je de noedels toe aan de wok met de overige ingrediënten hussel je alles nog 1 minuut op hoog vuur door elkaar.
Verdeel de bami over twee borden en voeg er eventueel nog wat extra ketjap aan toe.