De roti pannenkoeken vormen de basis van het gerecht. Hiervoor moet je de bloem mengen met het water, zout, de bakpoeder, gist en de helft van de olie. Het deeg net zo lang kneden totdat het niet meer plakt. Dan wegzetten en minimaal een uur laten rusten. Ondertussen ga je verder met de vulling voor de roti's. Die maak je door de kipfilets in kleine stukjes bruin te bakken. Als de kip gebakken is haal je het uit de pan.
Roti vulling
In het bakvet van de kip ga je vervolgens de fijngesneden ui en de knoflook samen met de kerrie lichtbruin bakken. Daarna pas voeg je de bonen, de aardappels, de kipstukjes en de bouillon toe. Dit geheel laat je met een deksel half op de pan lekker nog een poosje stoven tot het water een eind ingekookt is.
Tot slot
Ondertussen verdeel je het deeg in 8 gelijke stukken die je met de deegroller uit gaat rollen op een met bloem bestoven ondergrond tot dunne pannenkoeken. Die bak je vervolgens om en om bruin in een koekenpan en daarna kun je de ingekookte vulling samen met de pannenkoeken gaan eten.