Eventueel verse koriander en/of limoen ter garnering
rijst of noedels voor 2 personen
Bereiding
Begin met het bereiden van de rijst of de noedels volgens de aanwijzingen van de verpakking. Daarna ga je verder met het aanbraden van de kipstukjes in de olie. Dit kun je het beste doen in een wok.
Haal de kipblokjes uit de pan zodra ze lichtbruin en gaar zijn. Vervolgens doe je een eetlepel met groene currypasta in de wok. Laat dit al roerend even goed warm worden en voeg vervolgens de uien toe die je ook even aan laat fruiten.
Dan doe je de fijngesneden peper en de broccoli of paksoi in de wok en dit laat je ook even beetgaar worden.
Dan voeg je de kokosmelk, de cashewnoten, de kip en de bamboescheuten toe.
Laat het geheel even doorkoken tot het vocht wat verdampt is en serveer alles op een bord of in een diepe kom waarin je eerst de rijst of noedels hebt gedaan.
Ter garnering eventueel nog wat gehakte koriander of twee plakjes limoen erop en eet smakelijk.